Welkom bij Pep Job Coating

industriële coating van hout en plaatmateriaal

Font Size

SCREEN

Layout

Cpanel

VuurVacuüm-druk impregneren van hout tot klasse B-s2-d0 conform NEN EN 13501-1. Na machinale reiniging kunnen de producten verder worden voorzien van een beschermende sealer en een verfraaiende semi-filmvormende beits. Lees meer ...

vlotdelenVerduurzaamde vlot- of potdekseldelen voorzien van een meerlaags zwarte semi-filmvormende beits. Lees meer ...

UV curingAkoustische of decoratieve wand- en plafondpanelen voorzien van meerlaags UV systemen. Kwalitatief hoogwaardige afwerking voor de interieurbouwer.  Lees meer ...

Alzijdig, ... veelzijdig !

Geschreven door  Webredactie

Pep Nederland is een van de grootste industriële loonapplicateurs van watergedragen verfsystemen en UV-lakken op hout en plaatmateriaal in Nederland. Klanten zijn hoofdzakelijk afkomstig uit de aannemerij, (timmer-)industrie en (hout)handel. De onderneming is actief sinds 1985 en beschikt over twee productielocaties in Den Bosch en één in Utrecht.

Pep Nederland is SKH-KOMO gecertificeerd en beschikt over meerdere industriële productielijnen waarbij verschillende bewerkings- en applicatietechnieken worden gecombineerd. Wij streven ernaar om kwalitatief zo hoogwaardig mogelijke producten te leveren tegen de best mogelijke prijsstelling. Met ons huidige machinepark zijn we in staat u een groot aantal verschillende behandelingen aan te bieden voor zowel hout als plaatmateriaal. U kunt hierbij denken aan het relatief eenvoudig gronden van aftimmerlatten, maar ook aan het alzijdig gecombineerd impregneren, gronden en afwerken van hoogwaardige gevelbekleding. Voor plaatmateriaal leveren we een compleet pakket aan industriële bewerking, zoals verzagen, frezen, schuren en diverse combinaties van industriële coatingtechnieken.  

Ook zijn wij u in het voortraject graag van dienst wanneer u advies kunt gebruiken om bijvoorbeeld bestekvoorschriften om te zetten in een concrete behandeling met bepaalde typen of kleuren verfsystemen. We kunnen daarbij meerdere behandeltypen of één behandeltype met bijvoorbeeld een hogere of lagere laagdikteopbouw voor u uitwerken. Uw opdrachtgever heeft dan altijd de keuze om een minimaal of juist een maximaal deel van de opbouw van de uiteindelijk noodzakelijke verffilm al industrieel aan te laten brengen. Bent u daar zelf al uit dan kunnen wij u ook direct voorzien van een passende en geheel vrijblijvende prijsopgave voor één specifiek systeem.

Te behandelen hout en plaatmateriaal kunt u zelf (laten) aanleveren en later ook weer zelf ophalen. Beschikt u niet over transportmogelijkheden dan kunnen wij ook het vervoer van uw producten verzorgen. Dat verzorgen we zelf met één van onze eigen vrachtwagens of we besteden het transport uit aan een gespecialiseerde beroepsvervoerder. Ook is het mogelijk om een partij in delen, just-in-time, bij uw eindafnemer te bezorgen. Pep Nederland verzorgt dan de tijdelijke opslag van de deelleveringen voor u.

Bent u geïnteresseerd in een prijsopgave dan kunt u ons uw wensen voor een bepaalde applicatie direct telefonisch, per fax of per e-mail doorgeven. Gegevens die wij in dat geval graag van u ontvangen zijn:

  • soort houtproduct of plaatmateriaal
  • gewenste type verfsysteem en laagdikte of alleen de toepassing wanneer geen systeemopbouw bekend is
  • kleurstelling
  • bruto omtrekmaten (géén werkende maten), lengtes en aantallen van te behandelen producten
  • eventuele transportwensen

In de regel ontvangt u van ons binnen enkele uren een prijsopgave. Voor complexere toepassingen waarbij mogelijk ook bewerkingen door derden nodig zijn hebben wij uiteraard iets meer tijd nodig.

Pep Nederland, alzijdig ... veelzijdig !

(@) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

(T) +31 (73) 624 00 56

(F) +31 (73) 624 00 70

Laatst aangepast op maandag, 02 oktober 2017 14:38

NIEUW

100% UV afwerking

P9 UV panelen 220x165 

 

Plaatmateriaal meervoudig schuren, calibreren en afwerken met 100% UV hardende coatings. Geschikt voor zowel kant en klaar interieurbeplating als het gronden van MDF, populier en berken triplex voor binnentoepassingen.


NIEUW

 ColorShield® Anti Aging

 ColorShield Anti Aging sample

 

Bescherm uw naaldhoutproducten tegen snelle vergeling met een ColorShield® Anti Aging voorbehandeling. Ook toepasbaar onder grey- en whitewash afwerkingen.


Referentieprojecten

  • Vencocampus 220x165Venco Campus huisvest het bedrijf Vencomatic, actief in de pluimveesector, dat onlangs de Koning Willem I Prijs voor Ondernemerschap 2012 voor Midden- en Kleinbedrijf (MKB) won. Op 13 september 2012 verrichtte Prins Willem-Alexander de officiële opening van het pand.

    Lees meer...

NIEUW

 ColorShield® Anti Aging

 ColorShield Anti Aging sample

 

Bescherm uw naaldhoutproducten tegen snelle vergeling met een ColorShield® Anti Aging voorbehandeling. Ook toepasbaar onder grey- en whitewash afwerkingen.


NIEUW

100% UV afwerking

P9 UV panelen 220x165 

 

Plaatmateriaal meervoudig schuren, calibreren en afwerken met 100% UV hardende coatings. Geschikt voor zowel kant en klaar interieurbeplating als het gronden van MDF, populier en berken triplex voor binnentoepassingen.


U bevindt zich hier: Home Startpagina Alzijdig, ... veelzijdig !